Detalii produse

•  COLORANTI ALIMENTARI (E100-E182)

Colorantii reprezinta combinatii organice, sintetice sau naturale, care au proprietatea de a colora produse alimentare lipsite de culoare, a restabili o culoare sau a potenta o aroma.

Colorantii alimentari trebuie sa indeplineasca anumite conditii fizico-chimice, sa nu fie toxici si sa fie avizati de legislatia sanitara. Acestia pot avea atat surse naturale cat si artificiale.

Coloranti folositi in industria alimentara si distribuiti de firma ERTRAG :

Coloranti sintetici, obtinuti prin sinteza chimica, au o putere de colorare mare si sunt mai ieftini decat cei naturali.

•  azorubina (carmoisina) E 122 - pulbere rosie, solubila in apa, putin solubila in alcool etilic.Puritatea substantei coloranta active peste 85%.

•  tartrazina (galben) E 102 - pulbere oranj, solubila in apa. Puritatea substantei coloranta active peste 85%.

•  ponceau 4R (rosu) E 124 - pulbere de culoare rosie, solubila in apa, glicerina si alcool etilic. Puritatea substantei coloranta active peste 82%.

•  orange S - sunset yellow (portocaliu) E 110 - pulbere oranj, solubila in apa. Puritatea substantei coloranta active peste 85%.

•  quinolina (galben) E 104 - pulbere galbena solubila in apa.

•  albastru patent (albastru) E 131 - Puritatea substantei coloranta active peste 85%.

•  albastru briliant (albastru) E 133 - pulbere solubila in apa. Puritatea substantei coloranta active peste 85%.

•  indigotina (albastru) E 132 - pulbere solida solubila in apa si alcool etilic.

•  green (verde) E 102, E 133 - pulbere solida

•  negru briliant BN (negru) E 151 - pulbere solida solubila in alcool etilic. Puritatea substantei coloranta active peste 80%.

•  brun HT (brun) E 155 - pulbere brun-roscata insolubila in apa

Firma ERTRAG comercializeaza coloranti lichizi, cu dozare de 3-5 : 1000, pentru utilizare in patiserie, dulciuri si cofetarie.Colorantii lichizi sunt ambalati in bidoane de 5 si 20 kg.

Culori: galben, portocaliu, rosu, albastru, verde.

Coloranti naturali: sunt substanele care se obtin prin extractie din plante, frunze flori (antocianii), sfecla rosie (betaciane), regnul vegetal si animal (carotenoide) s.a.

•  curcumina (galben) E 100 - pulbere galbena, insolubila in apa. Folosit la margarina, emulsii de grasimi, vin, bitter, gemuri, jeleuri, marmelade, carnati, pateuri, peste.

•  riboflavina (galben) E 101 - pulbere galben-oranj, solubila in apa si insolubila in alcool.

•  beta-caroteni (galben-portocaliu) E 160 - suspensie solida, lichida sau emulsie, insolubila in glicerina si propilenglicol. Se foloseste la: bomboane, crème, sucuri de fructe, branzeturi, margarine, cartofi prajiti, uleiuri vegetale.

•  caramel (brun) E 150 - pulbere si substanta lichida vascoasa, este folosit la patiserie, panificatie, bere, bauturi racoritoare si alcoolice, gemuri, jeleuri, marmelade, carnati, pateuri, peste.

   Ingrediente

•  COLORAN TI ALIMENTARI (E100-E182)
•  CONSERVANTI
•  INDULCITORI (Edulcoranti cu putere mare de     indulcire)
•  ACIDULANTI
•  EMULGATORI
•  SUBSTANTE DE INGROSARE
•  ANTIOXIDANTI
•  POTENTATORI DE AROME
•  LEGISLATIE
•  ADITIVI UTILIZATI IN INDUSTRIA     ALIMENTARA


  Angajari

Va rugam completati-va numele, telefonul la care puteti fi gasit, email-ul, si atasati CV-ul dvs. in format word. Va vom contacta pentru un eventual interviu in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

 
© 2005 Ertrag S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
web design: Dezibel Media   |   web hosting: Web Hotel